Македонија

Груевски: Задоволен сум од нашите ракометари

Груевски: Задоволен сум од нашите ракометари

На крајот на емисијата „Јади бурек“ премиерот Никола Груевски истакна дека и покрај бројните обврски наоѓа време и редовно да ги следи натпреварите на македонската ракометна репрезентација.

-Досега е добро. Задоволен сум од нашите ракометари, рече тој.