Македонија,Крими хроника

Група непознати лица пукале во маж од Волково

Група непознати лица пукале во маж од Волково

Група непознати лица пукале во педесет и седумгодишниот В.С. од Волково.

Групата доша пред неговата куќа, а еден од нив пукал во В.С. со пиштол и го погодил во десната надколеница.