Македонија,Политика

Груевски најави холандска инвестиција во Виница – Кочани

Груевски најави холандска инвестиција во Виница – Кочани

Претседателот на ВМРО-ДММНЕ, Никола Груевски денеска потврди дека инвеститори од Холандија ја потврдиле својата инвестиција во Македонија, а поточната локација е Виница – Кочани.

Повеќе информации за новата инвестиција се очекуваат во текот на денот.