понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 12

„Гугл“ го смени логото

Промената е најавена бидејќи „Гугл“ ги стави своите различни филијали под една компанија нарачена „Алфабет“ .

гугл

Најчитани вести