петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 34

„Гугл“ со честитка за Македонија

Најпознатиот Интернет пребарувач „Гугл“, во чест на Денот на независноста на нашата земја, на своето лого денеска го додаде македонското знаме со пејзаж на Македонија.

„Гугл“ со честитка за Македонија

„Гугл“ со честитка за Македонија

Последни вести

Најпознатиот Интернет пребарувач „Гугл“, во чест на Денот на независноста на нашата земја, на своето лого денеска го додаде македонското знаме со пејзаж на Македонија.macedonia-independence-day-2015-4856002469953536.3-res

Денеска Република Македонија одбележува 24 години од успешно спроведениот референдум на кој македонските граѓани се изјаснија за самостојна и суверена држава.

 

Најчитани вести