Магазин

Гвен Стефани пукна: Бившиот две години ме изневеруваше со дадилката

Гвен Стефани пукна: Бившиот две години ме изневеруваше со дадилката

Бившиот две години ме изневеруваше со дадилката на нашите три сина. Гвен Стефани конечно пукна и почна да говори за причините за разделбата со поранешниот сопруг.

Гвен Стефани и Гевин Росдејл се разделија а по неговите обвинувања дека таа „се смувала“ со новото момче Блејк Шелтон уште додека биле во брак, Гвен јавно му кажа дека знае за една мошне грда тајна од нивниот заеднички живот.

gven-stefani-1

Гевин инсуинираше дека јас сум се смувала со Блејк додека сеуште бев во брак. Тоа не е вистина, а тој две години ме изневеруваше со дадилката на нашите три сина, рече Гвен.