Македонија,Крими хроника

Хакиран меилот на министерот Диме Спасов – МВР отвора истрага

Хакиран меилот на министерот Диме Спасов – МВР отвора истрага

Електронската пошта на министерот за труд и социјала Диме Спасов, вчера била хакирана од засега непознати сторители, дознава НетПрес.

Според нашите извори, министерот Спосов откако го приметил тоа веднаш за случајот ја алармирал полицијата.

Министерот Спасов за НетПрес ја потврди информацијата и дополни дека по негова пријава МВР покренало истрага за случајот.