Македонија

Хакната страната на Македонски Железници Транспорт

Хакната страната на Македонски Железници Транспорт

Косовската сајбер елита ја хакна веб страната на Македонски железници Транспорт. На веб страната тие се претставуваат како албански хакери и стои двоглавиот орел.

Во позадина оди албанска песна.

Како изгледа сега можете да погледнете тука.