Свет

Хан на Твитер: ЕУ подготвена да помогне по поплавите

Хан на Твитер: ЕУ подготвена да помогне по поплавите

Еврокомесарот Јоханес Хан денеска изрази сочувство на семејствата на жртвите од невремето во Македонија. На твитер Хан објави порака во која освен сочувството пишува дека ЕУ е подготвена да помогне.

Еврокомесарот Јоханес Хан денеска изрази сочувство на семејствата на жртвите од невремето во Македонија. На твитер Хан објави порака во која освен сочувството пишува дека ЕУ е подготвена да помогне.