Магазин

Харуки Муриками: Најубавите цитати за животот и среќата

Харуки Муриками: Најубавите цитати за животот и среќата

Најважната работа не е некое големо откритие што другите го сфатиле пред вас, туку оние мали мисли што ви доаѓаат сами…

Често се наоѓаме во ситуација кога е тешко да се најдат правите зборови што ќе ги опишат нашите емоции. Но Харуки Муриками е писател што знае како мошне вешто да го направи тоа. Неговите книги сведочат дека тој вистински ја разбира хемијата на човечката душа и знае тоа разбирање да го преточи со неверојатна прецизност и со сензибилитет што ќе ве натера да размислувате.

Ова се 25-те…