понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 2

Хилари Клинтон денеска нема да се обрати до јавноста

Џон Подеста, шефот на изборната кампања на кандидатот за претседател на САД, демократот Хилари Клинтон се обрати до насобраните приврзаници Џавитс центарот за да присуствуваат на изборната ноќ и да навиваат, додека Хилари, нејзиното семејство и блиските соработници ги минуваат часовите во апартман во хотелот Пенинсул Њујорк на Менхетн.

хилари

Поврзани вести

– Знам дека овде сте долго време, а ние се уште не го признаваме поразот. Но време е да одиме во своите домови и малку да се одмориме. Хилари Клинтон денеска нема да се обрати, посочи Подеста.

Најчитани вести