Македонија

Хиподром и Маџари без вода

Хиподром и Маџари без вода

Поради дефект на шибер затварач профил Ф-100 милиметри на улица „Благоја Стевковски“, без водоснабдување ќе останат корисниците од населбите Хиподром и Маџари од 10:20 часот па се до санирање на дефектот.