среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 55

ВИДЕО: Нов хит маникир – стаклени нокти

Новиот хит маникир доаѓа од Јужна Кореја, а се нарекува стаклени нокти. Тешко е да се следат сите трендови што доаѓаат од светот на маникирот, но овој хит е навистина интересен па неможе да се избегне.

stakleni-nokti

Последни вести

Новиот хит маникир доаѓа од Јужна Кореја, а се нарекува стаклени нокти. Тешко е да се следат сите трендови што доаѓаат од светот на маникирот, но овој хит е навистина интересен па неможе да се избегне.

Стаклените нокти не се прават од стакло, туку од лак за нокти, што на крајот дава впечаток на искршено стакло во разни бои.

На ноктот…

Најчитани вести