Магазин

Хит оглас: Се продава Формула за 400 евра

Хит оглас: Се продава Формула за 400 евра

Несекојдневен оглас го „запали“ целиот регион. Во оглаот стои дека Србин продава Формула од 1990. година за само 400 евра.

Станува за рачно изработено возило, а на интернет огласникот Половни автомобили детално е се објаснето.

formula1

Цената е 400 евра, а доколку се најде сериозен купувач може да дојде и до намалување на истата.