четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 53

ХИТ Загатка: Најдете ја козата во морето овци

ovci

Поврзани вести

Овој пат предизвикот за оние што скааат да „мозгаат“ го креираше порталот Country Living.

Ваша задача е во морето овци да ја најдете осамената коза. Многумина признаа дека им требала цела вечност да ја најдат додека тврдеа дека ја нашле за една секунда. Тестирајте колку брзо ви работи мозокот.

ovci

Ако запнавте, најдете го одговорот на следната страна.

Најчитани вести