четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Хју Грант зјапа во млада девојка додека шета со поранешната сопруга (ФОТО)

, Хју Грант и Елизабет Харли во четвртокот се појавија заедно на улица во Лондон, изгледајќи како еден стар брачен пар. Актерите, според фотографиите имале некое несогласување, можеби благодарение на очигледното „зјапање“ на 55-годишниот актер во една атрактивна млада жена, која минувала покрај нив.

Хју Грант зјапа во млада девојка додека шета со поранешната сопруга

Хју Грант зјапа во млада девојка додека шета со поранешната сопруга

Последни вести

Актерите Хју Грант и Елизабет Харли (50) веќе долго одржуваат блиско пријателство, откако беа една од најпознатите иконски романси на своето време.

Така, без изненадување, Хју Грант и Елизабет Харли во четвртокот се појавија заедно на улица во Лондон, изгледајќи како еден стар брачен пар.
Актерите, според фотографиите имале некое несогласување, можеби благодарение на очигледното „зјапање“ на 55-годишниот актер во една атрактивна млада жена, која минувала покрај нив.

Поранешната двојка беше во брак 13 години. И двајцата живеат во Лондон и се први соседи.

hju1

 

hju2

 

hju3

hju5

hjuuu

hjuuuuuu

Најчитани вести