Магазин

ВИДЕО: Црква во Холандија му оддаде почит на Боуви

ВИДЕО: Црква во Холандија му оддаде почит на Боуви

Една црква во холандија му оддаде почит на Дејвид Боуви, така што камбаните ја отсвираа познатата негова песна „Space Oddity“.

Моментот беше снимен на видео снимка на улиците во Утрехт во Холандија, додека од Дом Тауер, која воедно и највисока камбанарија во земјата, се слушаше звукот на познатата песна на Боуви.