Магазин

Хорор: Средношколците играат опасна сексуална “игра“

Хорор: Средношколците играат опасна сексуална “игра“

Такараречената “Полна кокошка” е игра во која учествуваат пет момчиња и пет девојчиња.

Најчесто се наоѓаат во стан или куќа на едно од децата на кое родителите не му се дома. Девојката која ќе биде избрана треба да ги задоволи сите пет момчиња, а ако не успее мора да “плати казна”. Таа ќе биде нивна жртва и сите ќе имаат односи истата вечер со неа.

Ова е новиот опасен тренд или игра која се шири кај младите, а трагедијата е што се почесто ја применуваат и деца од основно и средно школо.

Приказната која доаѓа од Србија е застрашувачка. 13 годишно девојче забременило, а кога гинекологот ја прашал што се случило, тоа му раскажало за играта. Не се зне ни кое од момчињата е татко на детето.

– Јас сум во шок, не се знае кој е таткото, наводно биле во стан и ја играле новата игра, рекол загрижениот татко за српскиот Телеграф.

Овие трендови се шират многу брзо кај младите и можат да имаат големи последици.