Македонија

Хорор за малолетник на булеварот „Видое Смилевски Бато”

Хорор за малолетник на булеварот „Видое Смилевски Бато”

Малолетник се соочил со хорор синоќа во 22 часот и 30 минути, на булеварот Видое Смилевски Бато. На паркинг од страна на неколку засега непознати лица, му било извршено разбојништво на 17 годишен малолетник.

Насилниците му одзеле златно ланче, откако му пришле од зад грб и го нападнале, без никаква причина.

Македонскаѕа полиција работи на откривање на сторителите.