Магазин

ФОТО: Си заминале од хотелот, а зад себе оставиле ужас

ФОТО: Си заминале од хотелот, а зад себе оставиле ужас

Си заминале од хотелот, а зад себе оставиле ужас. Просто е неверојатно како прво некој може да направи ваков хаос, а второ како може „без пардон“ да си замине.

Си заминале од хотелот, а зад себе оставиле ужас
Си заминале од хотелот, а зад себе оставиле ужас

Доказ дека човечката немарливост може да оди до бескрај е и начинот на кој овие гости ја оставиле хотелската соба.

Си заминале од хотелот, а зад себе оставиле ужас
Си заминале од хотелот, а зад себе оставиле ужас

Овие луѓе, на одмор навистина ужибале во одморот, но кога собарките вчегле да ја исчистат собата по нивното заминување, неможеле да веруваат дека некој може да си замине и да остави таков неред. Овие луѓе зад себе оставиле ужас.

Си заминале од хотелот, а зад себе оставиле ужас
Си заминале од хотелот, а зад себе оставиле ужас

Голем број луѓе што имале можност на социјалните мрежи да ги видат овие фотографии, просто се шокирани како некој може да направи толкав неред, а потоа како „без пардон“ може да се замине.

Си заминале од хотелот, а зад себе оставиле ужас
Си заминале од хотелот, а зад себе оставиле ужас