Балкан

Хрват нуди бесплатен седумдневен одмор во Дубровник!

Хрват нуди бесплатен седумдневен одмор во Дубровник!

Синиша Мештриќ од Хрватска на својот „Фејсбук“ профил нуди седумдневен бесплатен одмор во Дубровник за едно семејство.

Сместувањето и трошоците за превозот во двата правци ќе им бидат обезбедени, а одморот би можел да се искористи во септември.

Оваа понуда исклучиво ќе можат да ја искористат семејства со многу тешка имотна состојба, а предност имаат деца со бронхијални проблеми на кои промената на воздухот би им користела за здравствената состојба.

Пријавите и предлозите можат да се испратат во инбокс на фејсбук или на емал  sinisa.mestric@gmail.com. Дали понудата важи само за Хрватска или и за целиот регион не е наведено, но можете да проверите. Во секој случај идејата на Мештиќ е доволна провокација за македонските туристички работници да ја применат неговата иницијатива и тука во Македонија.