Македонија

Хрватскиот премиер Милановиќ во посета на Македонија

Хрватскиот премиер Милановиќ во посета на Македонија

Претседателот на Владата на Република Хрватска Зоран Милановиќ денеска престојува во работна посета на Република Македонија.

Во рамки на посетата Милановиќ ќе има средба со македонскиот премиер Никола Груевски, а треба да биде примен и од претседателот Ѓорге Иванов.