Македонија

Хулигани на СДСМ вечерва ја нападнале Ивона Талевска!

Хулигани на СДСМ вечерва ја нападнале Ивона Талевска!

Група Хулигани на СДСМ вечерва пред Собранието ја нападнале главната и одговорна уредничка на весникот Вечер и снимателот на ТВ Сител.

Според се уште неофицијалните информации, демолиран е и еден службен автомобил на телевизијата.

Талевска и снимателот кои биле на работното место и си ја извршувале својата професионална задача полесно се повредени.

Информaцијата за Курир ја потврдиле извори од телевизијата.