четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Хуманитарен концерт за децата од СОС Детско село

humanitaren koncert

Последни вести

Хуманитарен концерт по повод Денот на срцето ќе се одржи денеска во Градскиот парк кај Школка.

Собраните средства ќе бидат донирани во СОС Детското село со цел да им се обезбедат подобри услови за живеење на децата.

Во Градскиот парк ќе бидат поставени штандови со пијалок, храна, ракотворби изработени од децата кои ќе се продаваат.

Најчитани вести