вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 1

Хуманитарна акција во СОС Детско село за почетокот на учебната година

Годинава во СОС детското село им вкупно 52 ученица, од кои 45 деца одат во основно училиште.

detsko selo

Последни вести

СОС Детското село организира хуманитарно акција за прибирање училиштен прибор за децата од СОС Детското село Скопје.

Годинава во СОС детското село им вкупно 52 ученица, од кои 45 деца  одат во основно училиште.

Најчитани вести