вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 60

Хуманитарна забава во Струга за поплавените во скопско

Забавата ќе се одржи во хотелот „Солферино“ од 18 до 20 часот.

zabava

Последни вести

Хуманитарна забава вечер во Струга организираат Црвениот крст на општина Струга и Трет Милениум Скопје, со поддршка на Британската aмбасада,  а собраните средства ќе бидат домирани за настраданите во поплавите во Скопје и околината.

Во рамки на забавата предвиден е перформанс на Nortumberland CEA Coldstream Guards Combined Cadet Forces.

Забавата ќе се одржи во хотелот „Солферино“ од 18 до 20 часот.

Најчитани вести