Магазин

Хурем се враќа во Турција

Хурем се враќа во Турција

Актерката Мерием Узерли (31) попозната како Хурем од серијата „Сулејман Величествениот“ поради нова улога ќе се врати во Турција.

meriem_ozan

Мерием купува вила која се наоѓа на само 100-тина метри оддалеченост од куќата на нејзиното ново момче Озан Гувен, кој во серијата ја толкуваше улогата на Рустем паша.

Мерием е во врска со Озен неколку месеци, а таа до неодамна живееше во Берлин.