понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

ФОТО: Хурем Султан со ќерката се чувствува како мало девојче

Хурем Султан со ќерката покажа дека сеуште се чувствува како мало девојче. Барем тоа го покажуваат фотографиите што таа ги објавува на социјалните мрежи, а на кои е заедно со нејзината ќеркичка Лара.

hurem-sultan-naslovna

Поврзани вести

Хурем Султан со ќерката покажа дека сеуште се чувствува како мало девојче. Барем тоа го покажуваат фотографиите што таа ги објавува на социјалните мрежи, а на кои е заедно со нејзината ќеркичка Лара.

Хурем Султан со ќерката се чувствува како мало девојче

Хурем Султан со ќерката се чувствува како мало девојче

Турската актерка Мерием Узерли која се прослави со улогата на султанката Хурем во серијата „Сулејман Величествениот“, секој момент го поминува со едногодишната ќерка.

Додека си играше со Лара, Мерием покажа дека и понатаму во душата се чувствува како девојче.

Хурем Султан со ќерката се чувствува како мало девојче

Хурем Султан со ќерката се чувствува како мало девојче

На Фејзбук таа објави фотографија на која се гледа дека подигнала дворец за играње.

Под фотографијата Хурем Султан напиша: „Среќа во нашиот дом“.

Најчитани вести