вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 0

И в сабота ќе работат управните служби

И в сабота ќе работат управните служби

И в сабота ќе работат управните служби

Поврзани вести

Управните служби во сите градови ќе работат и во сабота, од 08:30-16:30 часот.

Заради зголемениот интерес на граѓаните, Управните служби во сите градови ќе работат и во сабота од 08.30 до 16.30 часот, за издавање на веќе изработените патни исправи, стои во соопштението на Македонска полиција.

Најчитани вести