сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 23

И во март отворени денови со Катастарот

Logo_Katastar

Последни вести

Агенцијата за катастар на недвижности ги информира дека Отворените денови со катастарот продолжуваат и во месец март.

Оттаму додаваат дека продолжуваат со отвореноста и транспарентноста кон граѓаните. Сите граѓани кои имаат било какви нејаснотии или прашања од областа на катастарот, може да дојдат на отворените денови за заедно да се надимнат истите.

Оваа недела отворени денови со катастарот ќе се одржат во следниве градови:

Македонски Брод 03.03.2015 (вторник)

Велес 04.03.2015 (среда)

Пробиштип 05.03.2015 (четврток)

Кратово 06.03.2015 (петок)

Најчитани вести