Македонија

И жителите на улица Драчевска без вода

И жителите на улица Драчевска без вода

И жителите на улицата Драчевска во скопското село Драчево денеска ќе бидат без вода за пиење од девет часот, информираат од јавното претпријатие Водовод.

Прекинот е поради дефект на шибер затварач профил ф-150 милиметри на улицата Драчевска.