Свет

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ФОТО+ВИДЕО: Деца од ИД егзекутираат 25 војници

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ФОТО+ВИДЕО: Деца од ИД егзекутираат 25 војници
ФОТО+ВИДЕО: Деца од ИД егзекутираат 25 војници

Исламска држава објави ново крајно вознемирувачко видео на ко се гледа како момчиња кои едвај имаат 13 години вршат егзекуција на 25 заробни војници.ис, војници

Војници на ИД, се наоѓаат во древниот град Палмира, каде веќе уништија голем дел од светското наследство.

Војници на ИД, се наоѓаат во древниот град Палмира, каде веќе уништија голем дел од светското наследство.