четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Џихадистите од ИД го распродаваат културното наследство на Сирија

Џихадистите од ИД го распродаваат културното наследство на Сирија. Античките градови во Сирија кои се под окупација на Исламска Држава се извор за приход.

id-palmira

Поврзани вести

Џихадистите од ИД го распродаваат културното наследство на Сирија. Античките градови во Сирија кои се под окупација на Исламска Држава се извор за приход.

Џихадистите ги продаваат уметничките артефакти во Западните земји за да ја финансираат терористичката група.

Џихадистите од ИД го распродаваат културното наследство на Сирија

Џихадистите од ИД го распродаваат културното наследство на Сирија

Како што јавува Раша тудеј, голем дел од културното наследство…

Најчитани вести