четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 53

Идеи за декорација на велигденската трпеза

Идеи за декорација на велигденската трпеза

Идеи за декорација на велигденската трпеза

Поврзани вести

Едно од главните обележја на велигденските празници е свечено поставената трпеза, која го подигнува празничното чувство и создава весело расположение. Еве неколку декорации на велигденската трпеза кои ќе ја разбудат фантазијата:

 

ve
ve1

Најчитани вести