Магазин

Идеи за совршен пикник

Идеи за совршен пикник

Сонце, природа, добро друштво и вкусна закуска …тоа е се’ што е потребно за одличен пикник, а денешниот ден е соврешено време.

Денеска соберете ги пријателите, подготевете вкусни сендвичи, кафе во термосот, малку колачи и прво на пикник за да ја пречекате природата со многу смеа  и среќа.

Не заборавајте да понесете ќебе за седење и некоја друштвена игра и секако понесете фотоапарат за да ги овековечите тие среќни моменти.