Македонија

Идентификувана девојката која беше прегазена денеска во Скопје

Идентификувана девојката која беше прегазена денеска во Скопје

Дваесет и две годишната Ј.И. од Гостивар е девојката која денес беше прегазена во Центарот на Скопје.

По ударот од такси возило, автомобил „Опел“ таа беше пренесена на Ургентниот центар каде и биле контатирани телесни повреди.

Полицијата на местото на несреќата изврши увид, а врз возачот на автомобилот 56-годишниот К.С. од Скопје беше извршено алкотестирање кое покажало дека во неговата крв нема присуство на алкохол.