Македонија

Идризово: Два мобилни и полнач сокрила во вагината

Идризово: Два мобилни и полнач сокрила во вагината

Пред капијата на најголемиот затвор во државава Идризово затековме врвулица од луѓе.

Беше ден за посета и пред влезот чекаа 50-ина, што мажи што жени, но и по некое дете.

Наредени во редот, од една во друга рака ги префрлаа претешките торби преполни со сe и сешто, и трпеливо чекаа да бидат повикани во собата за прием каде што ги предаваа пакетите…

За целиот текст кликнете тука.