Магазин

Игор Крајчев на средба со читателите

Игор Крајчев на средба со читателите

Во рамките на Саемот на книгата што се одржува во Велес, денеска во 18:00 часот, истакнатиот македонски писател Игор Крајчев ќе има средба со читателите.

Ова ќе биде убава можност, читателите и вљубениците во пишаниот збор, со авторска посвета  да го добијат романот „Воини и херои“ и воедно да се запознаат и продискутираат со авторот.