Македонија

Игралиштата на градската плажа „Парк“ од утре отворени

Игралиштата на градската плажа „Парк“ од утре отворени

Одбојкарското и ракометното игралиште на песок на градска плажа „Парк“, од утре ќе почнат да работат.

Сите заинтересирани ученици, граѓани, спортски клубови и здруженија на граѓани, можат бесплатно да спортуваат и да се рекреираат на одбојкарското и на ракометното игралиште на песок на Градска плажа „Парк“.

Горенаведените спортски терени ќе бидат отворени за спорт и рекреација, секој ден во термините од 10 до 24 часот.

Закажувањето за користење на терените на игралиштата може да се врши на следниве телефони : 02/ 3297 – 238 и 02/ 3297 – 320 до 16:30 часот секој работен ден или на самото игралиште во горенаведениот период .

Терминот за бесплатно користење е со времетраење од 1 час.