Магазин

Игротека Happiness: Совршено место за исполнување на детските фантазии

Игротека Happiness: Совршено место за исполнување на детските фантазии

Игротеката HAPPINESS  е место каде сите соништа стануваат реалност за најмладите. Современо уреден простор создаден за секојдневно уживање и детска игра со одбележување на најзначајните детски моменти и кафе бар со пријатен и опуштен амбиент наменет за возрасните.

Уникатно креиран простор замислен со разновидни содржини за најмладите, со високи стандарди за хигиена и безбедност, за  прослава на роденден. Делот предвиден за возрасните е конципиран како  место за уживање и релаксација со пријатна атмосфера, амбиент во кој ќе уживате со највуксното LAVAZZA кафе.

6

Тимот во игротеката е составен од високо-образовен профил исклучиво со педагошка позадина и посебен угостителски персонал кој ќе биде достапен во секое време за услуга на возрасните.

Мирот, тишината и природата со нејзиното зеленило кое го нуди HAPPINESS ќе направи да уживате во секој момент додека вашите најмили си играат и рекреираат.

Прославете ги родендените на вашите дечиња во уникатно креиран простор и со разновидни забавни содржини за вашите дечиња.

igroteka-happiness-fotografii-01-670x447

3
4

5

Игротеката е лоцирана на булевар  Јане Сандански бр.9 локал 2 (поранешно студио F).                                       Резервации на телефонските броеви 076/485-150 и 075/354- 479 или на нивианта фан страна на facebook