среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 60

Илинден утре, Момин поток во понеделник без струја

nemastruja

Последни вести

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека утре без електрична енергија ќе останат дел од потрошувачите од општина Илинден, а додека пак, во понеделник тоа ќе бидат потрошувачите од Момин Поток и уште некколку локации.

Ова е точната временска линија кои потрошувачи нема да имаат струја:

На ден 29.11.2014 година (сабота), ќе останат потрошувачите од:
• во време од 06.15 – 08.15 часот – Реон Илинден и тоа објектите на Петрол, Чеза Комерц, Бунар Белви, Вичишки, Макпетрол и Белви – исклучен извод Белви (о. Илинден)

На 01.12.2014 година (понеделник)
 во време од 08.00 – 15.00 часот поголем дел од Момин Поток;
 во време од 10.00 – 12.00 часот ул. Римска бр. 7, 9 и 11-А;
 во време од 11.00 – 15.00 часот ул. Крчин и
 во време од 10.00 – 11.00 часот викендички Патишка Река и викендички Држилово.

Најчитани вести