Македонија

Илјадници прилепчани дадоа поддршка за избори на 5-ти јуни (ФОТО)

Илјадници прилепчани дадоа поддршка за избори на 5-ти јуни  (ФОТО)
Илјадници прилепчани дадоа поддршка за избори на 5-ти јуни
Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ) вечерва одржува повеќе граѓански собири ширум Македонија.

prilep-3

prilep-2