Магазин

ФОТО: Илустрации што покажуваат како изгледа љубовта навистина

ФОТО: Илустрации што покажуваат како изгледа љубовта навистина

Според многумина „вистинската љубов“ е недостижен идеал. Илустраторот Нидхи Чанани направи серија илустрации што покажуваат како изгледа љубовта навистина.

ljubov-1

Понекогаш вистинската љубов не е толку совршена како што мислиме. Вистинската љубов не е само скапи вечери и секогаш се да биде совршено. Повеќе е во тоа да го поминуваш животот со некого и да уживаш и во наједноставните задоволства. Се е за убавината во вашиот живот.

ljubov-2

Илустраторот Нидхи Чанани направи серија илустрации што покажуваат како изгледа љубовта навистина.

ljubov-3

ljubov-4 ljubov-5 ljubov-6 ljubov-7 ljubov-8