недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 10

Илустрации кои ќе ве натераат добро да размислите

13

Последни вести

Себастијан Питка, полски уметник и графички дизајнер, се занимава со теми кои се насекаде околу нас и со своите илустрации ги остава сите без зборови.

Насилство, војна, проблеми во семејството, социјални мрежи…секој може да се препознае.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

14

 

Најчитани вести