недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 7

Има по 500 оргазми на ден – Шокантна исповед на една жена (ВИДЕО)

Еднаш изброив 180 оргазми за два часа. Непријатно ми е кога одам по децата во училиште, иако ми се чини дека другите не го забележуваат тоа, но јас знам, а околу мене се деца. Се надевам дека еден ден ќе се излекувам од тоа, раскажува Кара.

Свршува по 500 пати на ден - Шокантна исповед на една жена

Свршува по 500 пати на ден - Шокантна исповед на една жена

Последни вести

Дали би сакале да доживувате 180 оргазми за два часа? Можеби тоа ви изгледа примамливо, но всушност е вистински пекол. Еве и зошто…Жените кои страдаат од многу ретко нарушување на сексуалност, ги возбудуваат банални работи во толкава мерка што доживуват оргазми каде било и кога било,  а неможат да влијаат на тоа.

Најчитани вести