Македонија

Ина Многуфина: Ова е бомбата!

Ина Многуфина: Ова е бомбата!

-Не ме прашувајте ништо, ова е бомбата…бек оф од другарите ми бичес! ФМП!

bombata

Инаку, Трендо веќе одговори на прозивките откако беше споменат во денешната “бомба“ на Заев…