Македонија

Инџиково денеска без вода

Инџиково денеска без вода

Поради  дефект на водоводна мрежа профил ф-100 милиметри во село Инџиково, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоименото населено место.

Корисниците ќе немаат вода од 8:30 часот па се до санирање на истиот.