петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 32

Инџиково ќе добие ново детско игралиште

Во Инџиково пуштено е во употреба ново детско игралиште, кое се наоѓа до игралиштето за мал фудбал во ова населено место.

110038332957e4c3442753c491921178_v4_big

Поврзани вести

Како што информира општина Гази Баба, на игралиштето се поставени лулашки, клацкалки и лизгалки, а поставени се и канти за отпадоци и клупи.

Фирмата која ги изведуваше работите е „Дан-Са Трејд“.

Најчитани вести