среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 42

Инстант лозот Смајли му донесе скутер на студент од Скопје

Студентот Идриз Дурмиш од Скопје е добитник на скутер од инстант лотаријата Смајли на Државната лотарија на Македонија.

drzavna-lotarija-smajli

Поврзани вести

Студентот Идриз Дурмиш од Скопје е добитник на скутер од инстант лотаријата Смајли на Државната лотарија на Македонија.

Идриз е редовен играч на инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија. Среќниот лоз го купил во продажното место во Сити Мол.

Инстант лозот Смајли нуди можност за освојување на еден од 35-те скутери: SR 50,  Gillera Runner  50 или Веспа LX 2Т, за само 30 денари.

Најчитани вести