Македонија

Интегритетот нема цена: „Стоп за злоупотребата на средношколците“

Интегритетот нема цена: „Стоп за злоупотребата на средношколците“

Интегритетот нема цена. Јасна и недвосмислена порака осамна во училишните дворови: „Стоп за злоупотребата на средношколците“.

stop-srednoshkolci-1

Фотографиите што ги објави „Курир“ се од училишните дворови во повеќе средни училишта во Скопје.

stop-srednoshkolci-3

Пораката е и повеќе од јасна: Интегритетот на младината нема цена.

stop-srednoshkolci-4

На овие натписи поставени во училиштата стои испишано „Стоп за злоупотребата на средношколците“.

stop-srednoshkolci-5

Оваа порака е јасно испратена до опозицијата која изминатиов период продолжи со манипулациите и злоупотребата на средношколците.